Archive for the ‘Nieuws & Updates’ Category

Er staat een nieuwe update klaar!

Installeer Trikker V1.5.53

Bij het installeren van deze versie dient mogelijk je pc herstart te worden. Sluit dus eerst al je programma’s voor je aan de installatie begint.

NIEUW – In het scherm “Extra > Instellingen > Meer…” kan je de optie “Losse symbolen” aanvinken. Met de optie “Losse Symbolen” kan je symbolen tekenen op het situatieschema die niet van het eendraadschema komen:

Losse Symbolen op het eendraadschema

Je kan achteraf deze symbolen toekennen aan een kring van het eendraadschema: Read on »

Er is een fout ontdekt in versie 1.5.28 van Trikker: sommige AutoCAD bestanden die met versie 1.5.21 geopend konden worden konden niet meer geopend worden. Dat betekent ook dat sommige Trikker bestanden waarin een AutoCAD tekening geïmporteerd werd niet meer geopend konden worden met versie 1.5.28.

Tot nu toe werd dit probleem slechts bij 1 klant vastgesteld, wat ons doet vermoeden dat dit probleem zich slechts voordoet bij een heel beperkt aantal AutoCAD bestanden.

Ondertussen zou deze fout opgelost moeten zijn in versie 1.5.29 (deze foutcorrectie is het enige verschil met versie 1.5.29).  Mocht je toch nog op problemen stoten bij het openen van bestanden mail dan zeker je Trikker bestand (.trik) of je AutoCAD bestand (.dwg of .dxf) door naar info@bluebits.be

Onze excuses voor het ongemak!

Er is een nieuwe update van Trikker! Deze kan je hier installeren.

Een overzicht van wat nieuw is in deze update:

NIEUW – Bij de favorieten kan je eigen symbolen importeren. Deze kunnen dan gebruikt worden op het eendraadschema en situatieschema
Read on »

— UPDATE 12/11/2013 —
Vandaag heeft avast een nieuwe virus-definitie bestand uitgebracht (Versie 131112-0, programma versie 2014.9.0.2008) waarin onderstaand probleem is opgelost. Wordt er op jouw pc toch nog een bestand als ‘verdacht’ aanzien door avast, update dan zeker eerst je virusdefinities en programma (avast > Instellingen > Bijwerken)

=====================

 

De huidige versie van het anti-virusprogramma Avast markeert (ten onrechte) 1 bestand van de nieuwe testversie van Trikker als zijnde verdacht. Avast verplaatst dit bestand naar de ‘viruskluis’, waardoor Trikker niet opgestart kan worden… Read on »

— UPDATE 13/11/2013 — Ondertussen is de update klaar, en kan onderstaande testversie niet meer geïnstalleerd worden —-

 

Er is bijna een nieuwe update voor Trikker klaar! We verwachten deze eerstdaags op de website te kunnen plaatsen maar zijn nog even bezig met alles uitgebreid te testen en de handleiding op punt te stellen. Nieuwsgierig? Of zin om mee te testen? Dan kan je in ‘avant-première’ al een testversie installeren via deze link:

 

Installeer Trikker v1.5.25 (Testversie)

— UPDATE 25/10/2013 — Als je gebruik maakt van avast anti-virus, dan loop je mogelijk tegen een onterechte waarschuwing aan dat 1 bestand niet veilig zou zijn. Hier lees je hoe je dit kan oplossen.

 In principe is deze update reeds bugvrij. Mocht er toch iets mislopen tijdens het installeren of testen van deze nieuwe update, laat het ons zeker weten!

Alvast een overzicht van de nieuwe functionaliteit die er aan zit te komen:

– Het grondplan kan geëxporteerd worden naar een png bestand dat rechtstreeks in Niko Home Control ingelezen kan worden.

– Symbolen van bad, douche…, zijn ingebouwd in het programma

– AutoCAD bestanden in 2013 formaat kunnen ingelezen worden
Read on »

Er zijn een aantal nieuwe info-avonden gepland. Voorlopig enkel in Lier, binnenkort volgen nog meer locaties!

Meer info op onderstaande deze link.

Er zijn 2 nieuwe info-avonden gepland (Franstalig):

– maandag 24/06/2013 – Mons – Brasserie l’Excelsior
– woensdag 26/06/2013 – Braine-l’Alleud – Taverne Georges

Inschrijven kan via deze link.

A bientôt 😉

Interesse in een ‘live’ demo van Trikker?  Er is een nieuwe info-avond gepland: dinsdag 16 april 2013 op ons kantoor in Lier. Inschrijven kan via deze link.

Er zijn 2 bijkomende Trikker info-avonden gepland:

– donderdag 07/03/2013 – Jambes (taal: Frans)
– dinsdag 19/03/2013 – Wilrijk (taal: Nederlands)

Inschrijven kan op deze link.

Er zijn een aantal nieuwe info-avonden gepland:
– Dinsdag 19/02 – Lier
– Woensdag 27/02 – Kessel-Lo
– Woensdag 27/03 – Lier
Inschrijven kan hier, of door ons je gegevens per mail te bezorgen.

Ken jij nog een leuke locatie (café of taverne met apart zaaltje, en parkeermogelijkheden) in uw buurt? Laat het ons weten! Wij staan steeds open voor uw suggesties.