Er staat een nieuwe versie (V.1.5.57) van Trikker op de website. Bij het overzetten van losse symbolen van het situatieschema op het eendraadschema kon je soms niet door alle pagina’s bladeren. Dit is opgelost in deze update.

https://www.bluebits.be/Trikker_Install.aspx

Categorieën: Uncategorized

2 reacties

Jelle · 30/01/2017 op 17:00

De tekst bij de losse symbolen op het situatieschema kan niet worden verplaatst? (Automatisch/Onder/Rechts/Boven/Links/Verbergen)

Kurt (Bluebits bvba) · 30/01/2017 op 19:12

“Plaatsing Tekst” is eigenlijk een verkeerd gekozen benaming van de eigenschap. Beter had geweest “Plaatsing letter kring” oid, want met deze eigenschap stel je de plaats van de kringletter en -cijfer in.

De plaats van de tekst die je voor een contactdoos of aansluitpunt invult kan je niet aanpassen. Als je dit wil doen moet je de eigenschap ‘Adres’ gebruiken (als dat symbol die eigenschap heft) of een apart tekstveldje toevoegen.

P.S. – Wist je dat je “Plaatsing tekst” of “Plaatsing adres” snel kan wijzigen door de CTRL of SHIFT toets in te drukken en op de rechtermuisknop te klikken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *