Windows tracht je pc te beschermen tegen het installeren van onveilige applicaties. Om te bepalen of een programma al dan niet veilig is zal Windows onder andere kijken naar het aantal andere computers waarop het programma geïnstalleerd werd.  Hoe meer mensen een programma installeren, hoe groter de kans dat het als veilig beschouwd wordt.

Trikker wordt al lang door windows herkend als veilige applicatie. Bij een nieuwe versie van Trikker gebeurt het echter soms dat Windows de verificatieprocedure herstart. Zolang niet voldoende mensen de nieuwe versie installeren zal een waarschuwingsvenster getoond worden met de melding “Uw pc wordt beschermd”:

Hiermee wordt het ‘lastiger’ gemaakt om het programma te kunnen installeren (safety first ;-), daarom wordt enkel de knop “Niet uitvoeren” getoond.

Om Trikker te installeren klik je op “Meer informatie” en daarna op “Toch uitvoeren”:

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.