Zeer binnenkort verschijnt Windows 8, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft. Ook op Windows 8 zal u Trikker probleemloos kunnen installeren en gebruiken!

 

Screenshot Trikker op Windows 8

Opgelet, samen met Windows 8 (en bijhorende Windows 8 tablets) zal Microsoft nog een bijkomend besturingssysteem ‘Windows RT’ (en bijhorende Windows RT tablets) lanceren. Op Windows RT zal Trikker niet werken, gezien hierop enkel zogenaamde ‘Windows Store Apps’ geïnstalleerd kunnen worden. Lijkt een Windows tablet je wat? Overweeg dan zeker te investeren in een iets duurdere Windows 8 tablet, aangezien de goedkopere Windows RT tablet veel van je huidige applicaties niet zal kunnen draaien.

Op http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx vind je reeds een voorproefje van de Microsoft tablets. Ze zien er alvast zeer goed uit. Of ze een werfbezoek overleven is uiteraard een andere zaak ;o)

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *