Er is een fout ontdekt in versie 1.5.28 van Trikker: sommige AutoCAD bestanden die met versie 1.5.21 geopend konden worden konden niet meer geopend worden. Dat betekent ook dat sommige Trikker bestanden waarin een AutoCAD tekening geïmporteerd werd niet meer geopend konden worden met versie 1.5.28.

Tot nu toe werd dit probleem slechts bij 1 klant vastgesteld, wat ons doet vermoeden dat dit probleem zich slechts voordoet bij een heel beperkt aantal AutoCAD bestanden.

Ondertussen zou deze fout opgelost moeten zijn in versie 1.5.29 (deze foutcorrectie is het enige verschil met versie 1.5.29).  Mocht je toch nog op problemen stoten bij het openen van bestanden mail dan zeker je Trikker bestand (.trik) of je AutoCAD bestand (.dwg of .dxf) door naar info@bluebits.be

Onze excuses voor het ongemak!

Categorieën: Nieuws & Updates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *