Een nieuw AREI, een nieuwe versie van Trikker!

Vanaf 01/06/2023 gaat het nieuwe AREI in voege. Hiervoor hebben we een nieuwe versie van Trikker klaargestoomd! Versie V1.5.84 kan je hier downloaden en installeren: Binnenkort zullen alle gebruikers berichtje krijgen in Trikker. Een overzicht van alle wijzigingen: NIEUW – Nieuwe installaties zullen meestal meerdere gevoelige verliesstroomschakelaars bevatten. Bij de Lees verder…

 

Nieuw licentiemodel Trikker

We hebben het voor onze gebruikers steeds zo eenvoudig mogelijk trachten te maken om Trikker te installeren en te gebruiken op hun computer naar keuze.  Het vervangen van een computer of het gebruiken van Trikker op een extra computer met dezelfde licentie is voor geregistreerde gebruikers een snel en makkelijk Lees verder…

 

Nieuwe update – V1.5.76

Sinds juni verlopen keuringen volgens het nieuwe AREI.  Hoewel er voor huishoudelijke installaties op papier weinig tot niets wijzigde, merken we in de praktijk toch dat keurders de reeds bestaande regels strikter toepassen en meer details op de schema’s verwachten.  Dat stelde ons voor de keuze: Ofwel de bibliotheek vullen Lees verder…

 

Nieuwe update klaar: V1.5.53

Er staat een nieuwe update klaar!

Installeer Trikker V1.5.53

Bij het installeren van deze versie dient mogelijk je pc herstart te worden. Sluit dus eerst al je programma's voor je aan de installatie begint. NIEUW - In het scherm "Extra > Instellingen > Meer..." kan je de optie "Losse symbolen" aanvinken. Met de optie "Losse Symbolen" kan je symbolen tekenen op het situatieschema die niet van het eendraadschema komen:

Losse Symbolen op het eendraadschema

Je kan achteraf deze symbolen toekennen aan een kring van het eendraadschema: (meer…)

 

OPGELOST! — Avast antivirus + Trikker Testversie 1.5.25 = geen beste maatjes…

-- UPDATE 12/11/2013 -- Vandaag heeft avast een nieuwe virus-definitie bestand uitgebracht (Versie 131112-0, programma versie 2014.9.0.2008) waarin onderstaand probleem is opgelost. Wordt er op jouw pc toch nog een bestand als 'verdacht' aanzien door avast, update dan zeker eerst je virusdefinities en programma (avast > Instellingen > Bijwerken) =====================   De huidige versie van het anti-virusprogramma Avast markeert (ten onrechte) 1 bestand van de nieuwe testversie van Trikker als zijnde verdacht. Avast verplaatst dit bestand naar de 'viruskluis', waardoor Trikker niet opgestart kan worden... (meer…)

 

Nieuwe update bijna klaar… Nieuwsgierig? Of zin om mee te testen?

-- UPDATE 13/11/2013 -- Ondertussen is de update klaar, en kan onderstaande testversie niet meer geïnstalleerd worden ----   Er is bijna een nieuwe update voor Trikker klaar! We verwachten deze eerstdaags op de website te kunnen plaatsen maar zijn nog even bezig met alles uitgebreid te testen en de handleiding op punt te stellen. Nieuwsgierig? Of zin om mee te testen? Dan kan je in 'avant-première' al een testversie installeren via deze link:  

Installeer Trikker v1.5.25 (Testversie)

-- UPDATE 25/10/2013 -- Als je gebruik maakt van avast anti-virus, dan loop je mogelijk tegen een onterechte waarschuwing aan dat 1 bestand niet veilig zou zijn. Hier lees je hoe je dit kan oplossen.

 In principe is deze update reeds bugvrij. Mocht er toch iets mislopen tijdens het installeren of testen van deze nieuwe update, laat het ons zeker weten! Alvast een overzicht van de nieuwe functionaliteit die er aan zit te komen: - Het grondplan kan geëxporteerd worden naar een png bestand dat rechtstreeks in Niko Home Control ingelezen kan worden. - Symbolen van bad, douche..., zijn ingebouwd in het programma - AutoCAD bestanden in 2013 formaat kunnen ingelezen worden (meer…)