Er is een nieuwe update van Trikker beschikbaar: https://www.bluebits.be/releases/Installeer_Trikker_V1.0.19_(Web).exe

Lijst van wijzigingen in versie 1.0.19 (24 april 2009):

– NIEUW — Zowel in het eendraadschema als in het situatieschema kan er nu in- of uitgezoomd worden door met het scroll-wieltje van de muis te draaien.

– NIEUW — Indien de muis over een middelste muisknop beschikt (indien het scroll-wieltje kan ingedrukt worden) kan men zowel in het eendraadschema als in het situatieschema navigeren door de muis te verplaatsen terwijl deze middelste muisknop ingedrukt blijft. De schuifbalken onderaan en rechts van de schema’s hoef je in dit geval dus niet meer te gebruiken.

– NIEUW — Eendraadschema: Nieuwe eigenschap voor ‘Automatische Schakelaar’: “Nummeren verliesstroomschakelaar”. Door deze eigenschap op Ja of Nee te zetten kan men kiezen of verliesstroomschakelaars ook een letter moeten krijgen of niet.

– NIEUW — Eendraadschema: De volgorde van kringen kan gewijzigd worden nadat ze getekend werden. Hiervoor werden 2 nieuwe knoppen toegevoegd in de werkbalk.

– NIEUW — Eendraadschema: Nieuwe eigenschap voor smeltveiligheid en automatische schakelaar: ‘Vaste Letter’. Indien deze eigenschap ingevuld wordt, dan kan je zelf een letter aan een kring toewijzen (deze kring wordt dan niet meer automatisch mee genummerd).

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe eigenschappen voor het symbool ‘Drukknop’: Afgeschermd, Verklikkerlamp

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe eigenschap voor het symbool ‘Schakelaar’: Halfwaterdicht

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe types relais ondersteund: Thermostaat, Minuterie en Tijdschakelaar

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe eigenschappen toegevoegd bij symbool ‘Lichtpunt’: Noodverlichting, Aantal buislampen

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe types geluidsbron ondersteund: Zoemer, Hoorn, Alarm

– NIEUW — Symbolen: Nieuwe symbolen voor Boiler, Motor, Omvermer, Teller, Ventilator, Verwarmingstoestel, Zonnepaneel

– NIEUW — Situatieschema: Nieuw symbool ‘Verdeelbord’

– FOUTCORRECTIE — Eendraadschema: Bij het verwijderen van een element waar nog andere elementen achter hingen werden de andere elementen op een verkeerde plaats in de kring toegevoegd.

– FOUTCORRECTIE — Situatieschema: Bij sommige symbolen (Lichtpunt, schakelaar) werden op het situatieschema te veel lijntjes getekend.

– FOUTCORRECTIE — Situatieschema: De laatste letter van toegevoegde tekst op het situatieschema werd niet altijd afgedrukt.

– FOUTCORRECTIE — Eendraadschema: Bij het tekenen van een nieuw element op het eendraadschema viel dit nieuwe element soms buiten het scherm, waardoor het niet meteen zichtbbaar was. Nu worden de schuifbalken automatisch aangepast zodat het nieuw geplaatste element steeds in beeld blijft.

Categorie├źn: Nieuws & Updates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *