Ben je plaatser van Velbus domotica met Home center software?  Door een koppeling met Trikker kan je de bediening van het domoticasysteem nog sneller op punt stellen!

‘Velbus’ is een modulair domoticasysteem waarbij alle toestellen op een buskabel aangesloten worden. Op elk toestel wordt een uniek adres ingesteld. De koppeling tussen ingangs- en uitgangsmodules wordt geconfigureerd door de gratis Velbuslink software.

 

‘Home center’ is een softwarepakket dat toelaat een Velbussysteem te bedienen via een PC, touchscreen, iPhone, of het internet. Je kan bijvoorbeeld met het Home center touchscreen alle lichtpunten bedienen en de status van elk toestel raadplegen:

 

Ook Velbus installaties kunnen perfect met Trikker getekend worden.  Het adres van elke component kan in Trikker aangeduid worden.

De schema’s getekend met Trikker kunnen rechtstreeks ingelezen worden in Home center. Op het touchscreen verschijnt dan meteen het grondplan, inclusief bedieningsknoppen voor alle toestellen. Zo kan meteen het volledige Velbus systeem weergegeven en bediend worden.  Deze functionaliteit is beschikbaar vanaf Trikker V1.0.37 en Home center V2.0.23.

 

Hoe je Trikker schema’s kunt importeren in Home center staat beschreven in de handleidingen van beide producten.

‘Velbus’ is een product van Velleman.  Meer info over Velbus vind je op www.velbus.eu

 

‘Home center’ is een product van Stijnen Solution.  Meer info over Home center vind je op www.homecenter.be


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *