– NIEUW — Situatieschema: Afbeeldingen (bmp, gif, jpg, png, ico, emf of wmf formaat) kunnen toegevoegd worden, bijvoorbeeld om een logo of een achtergrond als grondplan toe te voegen.

– NIEUW — Eendraadschema: Men kan de uitgangen van een domotica module zelf een naam geven (Nieuwe eigenschap ‘Namen Uitgangen’ op een domotica module)

– NIEUW — Eendraadschema: Nieuwe eigenschap ‘Aantal’ op zonnepaneel

– FOUTCORRECTIE — Wanneer een lichtpunt op het situatieschema geplaatsts werd, en daarna de eigenschap ‘Aantal’ verhoogd werd in het eendraadschema, konden deze bijkomende lichtpunten niet meer op het situatieschema geplaatst worden. Dezelfde fout trad ook op bij andere symbolen met de eigenschap ‘Aantal’ (Drukknoppen,…).

– FOUTCORRECTIE — Wanneer op het situatieschema een leiding vr het verdeelbord geplaatst werd, dan konden de automaten en leidingen van alle kringen op het situatieschema geplaatst worden

– FOUTCORRECTIE — Wanneer op het eendraadschema een symbool werd toegevoegd vr het verdeelbord, dan verdwenen alle symbolen van het eendraadschema die er reeds op geplaats waren

– FOUTCORRECTIE — Wanneer men een kring een vaste letter gaf van meer dan 2 tekens (bijv. ‘ABC’), dan werd de tekst door de automaat getekend.

– FOUTCORRECTIE — Op PC’s die ingesteld zijn op een grotere schaal (bijv. 120 DPI) waren niet steeds alle knoppen en invulvelden zichtbaar en werd niet alle tekst juist weergegeven.

Categorie├źn: Nieuws & Updates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *