Archive for Kurt (Bluebits bvba)

Er staat een nieuwe versie (V.1.5.56) van Trikker op de website. In versie 1.5.55 was een foutje geslopen waardoor geïmporteerde AutoCAD-tekeningen niet meer in éénzelfde kleur gezet konden worden. Dit is in deze update opgelost. http://www.bluebits.be/Trikker_Install.aspx

Er staat een nieuwe versie (V.1.5.55) van Trikker op de website. Hierin werd een foutje waardoor sommige AutoCAD bestanden niet ingelezen konden worden gefixt. http://www.bluebits.be/Trikker_Install.aspx

Er staat een nieuwe update klaar! Installeer Trikker V1.5.53 Bij het installeren van deze versie dient mogelijk je pc herstart te worden. Sluit dus eerst al je programma’s voor je aan de installatie begint. NIEUW – In het scherm “Extra > Instellingen > Meer…” kan je de optie “Losse symbolen” aanvinken. Met de optie “Losse…»

Bij Trikker ligt de nadruk steeds op eenvoud van gebruik: met zo weinig mogelijk kopzorgen een verzorgd eendraadschema en situatieschema kunnen afdrukken. Bij het importeren van een grondplan in AutoCAD- of pdf-formaat zorgt Trikker er voor dat de geïmporteerde tekening zo veel mogelijk bladruimte vult. Dit geeft je het maximum aan ruimte om symbolen te plaatsen. Een…»

Werk je met Windows 7 of vroeger? Dan heeft een Windows update uitgebracht door Microsoft mogelijk impact op het importeren van AutoCAD bestanden. Op 19/05/2015 bracht Microsoft een update met nummer KB3045171 uit. Deze update wordt normaal gezien automatisch op je computer geïnstalleerd. In de update zit echter een fout, waardoor het importeren van sommige AutoCAD…»

Door een foutje kon versie 1.5.41 niet meer geïnstalleerd worden  op Windows XP. Dit werd opgelost in versie 1.5.42. Let op: Windows XP word reeds geruime tijd niet meer ondersteund door Microsoft, en het wordt steeds moeilijker om een goede werking onder XP te kunnen garanderen… Daarom zullen toekomstige Trikker updates Windows XP niet langer ondersteunen.

Op een pc waarop geen printers geïnstalleerd zijn gaf Trikker een foutmelding bij het opstarten. Dit werd opgelost in versie 1.5.41.

Er staat een fonkelnieuwe update van Trikker voor u klaar op onze website: http://www.bluebits.be/Trikker_Install.aspx Bestaande klanten worden in de komende week per mail op de hoogte gebracht. Wat is er nieuw? NIEUW – Situatieschema – De schaal van het situatieschema kan exact ingesteld worden. NIEUW – Situatieschema – De grootte van symbolen op het situatieschema kan exact ingesteld…»

Gezocht… *UPDATE 17/03/2015* – Aangepaste testversie 1.5.38 met extra verbeteringen We zijn op zoek naar pioniers die zin hebben om een nieuwe versie van Trikker mee te testen! Voor wie durft 😉 : Download dit zip bestand en bewaar het bijvoorbeeld op je bureaublad; Pak het zip bestand uit; In de uitgepakte map dubbelklik je op ‘setup’ (of…»